Text/HTML

Text/HTML

Hoteli

Form and list

Slika

Hotel Slovenj Gradec

Glavni trg 43, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0) 2 883 98 50

rezervacije@kope.si

http://www.hotelslovenjgradec.si

Hotel Slovenj Gradec

Slika+386 (0) 2 883 98 50rezervacije@kope.sihttp://www.hotelslovenjgradec.si Zapri

×

Hotel Slovenj Gradec v starem mestnem jedru Slovenj Gradca ima tri zvezdice ter vam ponuja udobno namestitev v 62-ih moderno opremljenih sobah (digitalna TV, internet in Wi-Fi, direktni telefon...). Vse sobe imajo kopalnico s tušem ter WC. Hotel razpolaga tudi z restavracijo z 200 sedišči, letnim vrtom, kavarno, Koroško izbo, barom ter TV sobo v vsakem nadstropju.

Preberi več

Slika

Vila Pohorje

Francetova 2, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)5 91 96 267

+386 (0) 30 653 262

info@vilapohorje.si

http://www.vilapohorje.si

Vila Pohorje

Slika+386 (0)5 91 96 267+386 (0) 30 653 262info@vilapohorje.sihttp://www.vilapohorje.siZapri

×

V Hotelu Vila Pohorje lahko prenočite in se sprostite v udobnih, moderno opremljenih sobah in suitah z visokim standardom bivanja, vsi mimoidoči popotniki, izletniki, poslovneži, športniki,... Njihovo kvaliteto ponudbe in  trud potrjujejo številni pozitivni komentarji gostov in tudi booking.com ocena gostov 9,7 v letu 2020.

V Hostlu Vila Pohorje lahko prespite v večposteljnih sobah in se družite v atraktivnem skupnem prostoru z veliki TV zaslonom, bralnim kotičkom, računalniškim kotičkom in jedilnim prostorom s čajno kuhinjo.

V njihovi restavraciji se predajte okusom tradicije, ki so se razvijali in zrasli iz čudovitega okolja po receptih babic. Razvajajte se v dvoje, v skupinah, na družinskih praznovanjih, poslovnih srečanjih. Prepustite se svežim okusom picerije, novim idejam in prijazni postrežni v edinstvenem interierju, ki združuje tradicionalne moderne utrinke. Uživajte v nostalgičnem ambientu kavarne ob dišeči in aromatični kavici in se ob prijetnem in sproščenem kramljanju posladkajte z dnevno svežimi sladica/torticami, katere za vas lastnoročno in skrbno pripravljajo z veliko mero skrbnosti in ljubezni.

Sprostite se v čudovitem naravnem okolju letnega vrta, uživajte v raznovrstnosti kulinarike, sladicah, dišeči in okusni kavici ali se zabavajte s prijatelji ob izbrani pijači in mešanici koktejlov, ki jih za vas pripravlja naše prijazno in toplo osebje. Dobrodošli!

Dodatna oprema/storitve:

- dostopno za invalide,

- namestitev za kolesarje in pohodnike,

- parkirišče,

- dovoljeni hišni ljubljenčki,

- brezžični internet.

Preberi več

Slika

Hiša Ančka

Celjska cesta 5, 2380 Slovenj Gradec

+386 (0)5 90 34 829

hisaancka@gmail.com

http://www.hisaancka.si

Hiša Ančka

Slika+386 (0)5 90 34 829hisaancka@gmail.comhttp://www.hisaancka.siZapri

×

Butični hotel Hiša Ančka s štirimi zvezdicami na robu starega mestnega jedra Slovenj Gradca ponuja udobje v lepo opremljenih in stilsko dodelanih sobah. Njihov glavni cilj je dobro počutje gostov, zato so bili pri izdelavi uporabljeni naravni materiali, gostje pa se lahko razvajajo tudi z odlično kulinariko in v wellnessu.

Preberi več

Galerije

EasyDNNNews

Text/HTML

NOVICE

Prelistajte naše novice ali pa se prijavite na e-novice. 

Form and List