Hostel

Hostel Slovenj Gradec

Hostel Slovenj Gradec

Ozare 18
2380  Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0)2 88 46 290
Mobitel: +386 (0)51 638 323
Fax: +386 (0)2 88 46 291
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: https://www.spotur.si/Mladinski-kulturni-center/Hostel-Slovenj-Gradec

V Hostlu je gostom na voljo 16 moderno opremljenih sob in sicer enoposteljne, dvoposteljne in štiriposteljne ter štirje apartmaji za tri, štiri ali osem oseb. V Hostlu je gostom na voljo še skupna kuhinja,  pralnica in možnost uporabe internetnega kotička. Gostom je na voljo tudi Hostel caffe, kjer se lahko družijo, spoznavajo ter posedajo na sončni terasi.

 

 


Dodatne informacije

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Opozorilo! Za boljšo uporabnišku izkušnjo, spletna stran uporablja t.i. piškotke.

Z nadaljnjim uporabljanjem strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.