Camper Stop

CAMPER STOP SLOVENJ GRADEC

CAMPER STOP SLOVENJ GRADEC

Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0)2 884 62 90
Mobitel: +386 (0)51 638 323
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Na voljo so 4 parkirna mesta.
Prijava je možna: od ponedeljka do petka od 7.00 do 22.00 ure. V soboto in nedeljo od 9.00 do 22.00 ure.
Cenik: brezplačno parkiranje, priklop na elektriko in vodo 5 €/dan/vozilo. Cena velja za eno vozilo na dan.

Postajališče za avtodome »Camper Stop Slovenj Gradec« se nahaja poleg Hostla Slovenj Gradec, Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec, v neposredni bližini centra mesta in v bližini nakupovalnih objektov.
Postajališče nudi postanek v naravnem okolju na mirni lokaciji ob reki Suhodolnici, v mirnem delu Ozar pod Rahtelovim vrhom. V bližini so na voljo restavracije, trgovine in izletniške kmetije ter gostišča.

Postajališče je namenjeno za bivalna vozila. Je izvrstna priložnost za prehodne goste, ki potrebujejo parkirni prostor za svoje bivalno vozilo in si želijo ob poti ogledati še znamenitosti Slovenj Gradca. V okolici pa lahko najdete tudi veliko aktivnosti po vaši meri.
Na postajališču »Camper Stop Slovenj Gradec« so električni priključki in priključek za vodo. Za priklop na elektriko in vodo boste odšteli le 5€/dan/vozilo. Tam pa vam nudimo tudi brezplačno brezžično internetno povezavo.

 

 


Dodatne informacije

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Opozorilo! Za boljšo uporabnišku izkušnjo, spletna stran uporablja t.i. piškotke.

Z nadaljnjim uporabljanjem strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.