Hoteli v Slovenj Gradcu

Hotel Vabo

Hotel Slovenj Gradec

Glavni trg 43, 2380 Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0) 2 883 98 50
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.hotelslovenjgradec.si 

Hotel Slovenj Gradec v starem mestnem jedru Slovenj Gradca ima tri  zvezdice ter vam ponuja udobno namestitev v 62-ih moderno opremljenih sobah (digitalna TV, internet in Wi-Fi, direktni telefon...). Vse sobe imajo kopalnico s tušem ter WC. Hotel razpolaga tudi z restavracijo z 200 sedišči, letnim vrtom, kavarno, Koroško izbo, barom ter TV sobo v vsakem nadstropju.

Vila Pohorje

Vila Pohorje

Francetova 2, 2380 Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0)5 91 96 267 in Mobitel: +386 (0) 30 653 262
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.vilapohorje.si

Nov prenovljen Hotel Vila Pohorje z več kot 100 letno tradicijo v samem središču mestnega jedra Slovenj Gradec ponuja popolnoma prenovljen ambient s sodobno opremljenimi suitami in sobami Vila Pohorje. Odlična kulinarika se povezuje z lokalnimi jedmi na sodoben način, v poletnem času pa je pravi užitek spiti skodelico prave babičine kave, se posladkati s tortico izpod rok hišnih slaščičark ali uživati ob dobri glasbi na prijetni terasi v starem mestnem jedru.

hia anka

Hiša Ančka

Celjska cesta 5, 2380 Slovenj Gradec
Telefon: +386 (0)5 90 34 829
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.hisaancka.si

Butični hotel Hiša Ančka s štirimi zvezdicami na robu starega mestnega jedra Slovenj Gradca ponuja udobje v lepo opremljenih in stilsko dodelanih sobah. Njihov glavni cilj je dobro počutje gostov, zato so bili pri izdelavi uporabljeni naravni materiali, gostje pa se lahko razvajajo tudi z odlično kulinariko in v wellnessu.

Dodatne informacije

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Opozorilo! Za boljšo uporabnišku izkušnjo, spletna stran uporablja t.i. piškotke.

Z nadaljnjim uporabljanjem strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.