Apartmaji v Slovenj Gradcu

Apartma Rozika

APARTMA ROZIKA

Legen 108 c, 2380 Slovenj Gradec
Mobitel: +386 (0)31 267 002
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Apartma za 4-5 oseb

Na obronkih slovenjgraškega Pohorja vas gostoljubno sprejmemo v apartmaju **ROZIKA**. Apartma je 3 km oddaljen iz centra Slovenj Gradca in 13 km od zimskega športnega centra KOPE. **ROZIKA** vam nudi urejeno in mirno nastanitev v naravnem in prijaznem okolju. Zimski in poletni sprehodi v čudoviti okolici Slovenj Gradca ter po Pohorju so za vsakega pravi užitek.Če želite spoznati lepo in mirno koroško pokrajino in vse njene kulturne in turistične bisere, potem vas prijateljsko vabimo, da nas obiščete.

 

Apartma Turičnik

APARTMA TURIČNIK

Golavabuka 55, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Telefon: +386 (0)2 884 31 42
Mobitel: +386 (0)41 742 159
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.turicnik.si
Dva apartmaja za 2-6 oseb

Na voljo sta dva moderno opremljena apartmaja, vsak ima 6 ležišč. Apartmaji se nahajajo na južni strani slovenjgraškega Pohorja, v neposredni bližini smučišča na Kopah, na nadmorski višini 1000 m, na samem in z lepim pogledom v dolino. Možnost izletov v naravi, bližina pohodniških poti, kolesarjenje, smučanje na smučišču Kope. Apartmaji se nahajajo na desni strani pred smučiščem Kope v smeri iz Slovenj Gradca.

 

Apartmaji Snežinka

APARTMAJI SNEŽINKA 1,2,3,4

Kremzer Jožef s. p.
Golavabuka 55, 2380 Slovenj Gradec
Mobitel: +386 (0)41 619 553
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.kremzer.si

Snežinke 1,2,3 in 4 se nahajajo na vrhu Kop, tik ob smučarski progi, v bližini štirisedežnice Kaštivnik. Apartmaji ležijo na sončni legi, s čudovitim razgledom na Slovenjgraško kotlino z okoliškim gorovjem. Dva apartmaja sta primerna za 4 osebe, dva apratmaja pa za 6-8 oseb.

 

 

Apartmaji Jaka in Miha

APARTMAJI JAKA IN MIHA

Darko Kosaber s. p.
Ronkova ulica 24, 2380 Slovenj Gradec
Mobitel: +386 (0)31 357 227
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Spletna stran: www.apartmaji-kope.si

Spočijte si od nenehnega stresa in si napolnite baterije daleč od mestnega hrupa v objemu narave. V naselju Pungart na Kopah oddajamo 2 apartmaja Jaka in Miha, vsak v velikosti 46 m2. Spalni prostori so ločeni od bivalnega dela. Kuhinja je oddaljena le nekaj korakov od izhoda na teraso, kjer se lahko uživa na svežem gorskem zraku. Vsak apartma je opremljen s kuhinjo, jedilnico, spalnico, kopalnico in teraso. Več informacij najdete tukaj.

 


Dodatne informacije

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Opozorilo! Za boljšo uporabnišku izkušnjo, spletna stran uporablja t.i. piškotke.

Z nadaljnjim uporabljanjem strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.