Izposoja koles

V MKC Slovenj Gradec, Ozare 18, 2380 Slovenj Gradec, vam brezplačno nudimo kolesa na izposojo, za kolesarska potepanja po mestu in okolici. Na voljo imamo pet koles z oznako MKC RENT-A-BIKE.

Postopek izposoje poteka tako, da se v MKC/Hostel Slovenj Gradec osebno ali po telefonu +386 (0)2 884 62 93 preveri, ali je katero od koles na voljo. Pred izposojo mora poravnati le kavcijo v vrednosti 20 € ter predložiti osebni dokument. Kavcijo ob vrnitvi kolesa vrnemo, če ni bila ugotovljena kakršnakoli poškodba kolesa.

Nato pa se že lahko prepustite poživljajočemu gibanju na svežemu zraku. Na koncu dobite še ključavnico, da lahko varno greste po opravkih v mestu.

Opozorilo! Za boljšo uporabnišku izkušnjo, spletna stran uporablja t.i. piškotke.

Z nadaljnjim uporabljanjem strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več

Se strinjam

Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Uporablja jih večina sodobnih spletnih strani.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij1, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.